Celebmustra

2023.11.26. 19:55

A gyönyörű tatabányai influeszer-anyuka kisfiánál cukibbat már nem látsz a héten

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a gyönyörű tatabányai influenszer-királynő, Kunu Alexandra, az Esztergomban élő Viszkis, azaz Ambrus Attila, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra és a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

Nagyot szólt Joci dala és új videóklipje

Pápai Joci új klippel jelentkezett nemrégiben. Mint arról mi is beszámoltunk, nem csak hallgatni éri meg a dalt, de a hozzá készült videó is tartogat kellemes élményeket, Novák Zafír személyében ugyanis egy ízig-vérig bomba csaj táncol a Kivagyok rád ritmusára.

A tatai énekes a Sztárban sztár leszek! színpadát is felrobbantotta a legújabb dalával, amit az internet népe is jól fogadott. Ezt meg is köszönte Joci a követőinek az Instagram-oldalán.

Köszönöm a rengeteg kommentet, üzenetet a legújabb, #kivagyokrád című dalommal kapcsolatban! Már 20. a felkapottak listáján a klip, nagyon hálás vagyok nektek ezért, pörgessétek, szeressétek továbbra is!

– lelkendezett a sztár.

Ébren álmodott a legkisebb Kunu

Elképesztően cuki felvételt posztolt Instagram-oldalára Kunu Alexandra. A tatabányai influenszer-királynő videóján kisfia látható, aki az ágyban felülve pislog, és láthatóan nem igazán van képben azzal kapcsolatban, hol van. A gyönyörű anyuka követői közül többen megírták kommentben, hogy az ő gyermekük is szokott így viselkedni.

Filmes évfordulót ünnepelt a búbánatvölgyi keramikus

A börtönévei után keramikusként tevékenykedő Ambrus Attila legutóbbi Insta-posztjában egy fontos évfordulóról emlékezett meg. Mint írta, hat éve mutatták be az életéről szóló filmet: A Viszkist.

Most is beleborzongok az élménybe, amikor először láttam Antal Nimróddal. Ha valaki kihagyta volna, akkor jó szívvel ajánlom kikapcsolódásnak ma is. Fel a kezeket!

– fogalmazott egy jó adag humorral Ambrus Attila, aki a poszt alatt egy  videó linket is megosztott a díszbemutatóról.

Balin villantott beachbody-t Kocsis Alexandra

Olyan videót mutatott Instagram-oldalán a párductestű oroszlányi bombázó, amitől minden férfinak, de talán még a nőknek is eláll a lélegzete. Kocsis Alexandrának télen sincs takargatnivalója, igaz, nem is igen van szüksége sok ruhára ott, ahol mostanában napjait tengeti. A szépség ugyanis Baliról posztolgat mostanában. Nem is akármilyen tartalmakat, ugye?

És aki körül mindig van egy kis vihar

Berki Mazsitól ezen a héten is zengett, de legalább is pezsgett a bulvármédia. Berki Krisztián özvegye a héten lázasan készült a hétvégi nagy ütésekre. Igaz, ő a Sztárbox című műsorban való szereplését értette ez alatt, míg végül egészen más pofonokkal kellett szembenéznie néhány nappal később. Elhunyt férjének exe, Hódi Pamela ugyanis kitálalt egy elhallgatott dolog kapcsán.

Pamela kamerák előtt árulta el, hogy Berki Krisztián sírkövének a felét bizony ő fizette, még pedig azért, hogy az elhunyt celebbel közös kislányuknak ne egy homokbuckához kelljen kijárnia a temetőbe. Ami azt illeti, Mazsi ezt egyszer sem tartotta fontosnak megemlíteni, pedig alkalma lett volna rá bőven.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában