gyógykezelés

2023.07.24. 15:05

Elkezdett kikopni a kemoterápiától Reviczky Gábor arcszőrzete

Jól viseli a mellékhatásokat, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete. Ezt mondta a kemoterápiás kezeléséről a tatabányai származású Reviczky Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

Kemma.hu

Reviczky Gábor

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, előbb kiderült, hogy prosztatarákja van, majd áttéteket találtak a népszerű tatabányai születésű színész, Reviczky Gábor szervezetében. Ahogy megírtuk: előbb elutasította, majd mégis bevállalta a kemoterápiát.

Reviczky Gábor arról is beszélt, hogy a körülményekhez képest jól van, két kezelés között is folyamatosan gyakorol, hisz a gyógyulásban. A Kossuth-díjas színművész egyedül, autóval jár a kemoterápiás kezelésekre, amelyekből hétfőn kapja meg a negyedik adagot.

Első körben hat kemoterápiát írtak ki neki az orvosok, aminek már túl van a felén és azóta egy vérvizsgálaton is átesett. Megnézték a vérében lévő rákos sejtek szintjét, és ha ez a következő vérvételek során csökken, az jelzi a kezelés sikerességét.

Mint mondta, nagyjából két óra, mire lefolyik neki az infúzió. Kétféle szert is kap, az egyik maga a kemo, másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék. A színművész jól van, mindössze az arcszőrzete ritkul a kezelések hatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában