Rémálom

2023.06.27. 13:50

Szörnyű hírt kaptak Jolly rajongói

Egy rendezvény szervezőnek a legrosszabb rémálma, amikor a „műsorváltozás jogát fenntartjuk" tartalmú mondat életre kel. Így kezdődik a neszmélyi Hídverő Napok közleménye, aminek főhőse Jolly.

Kemma.hu

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Közleményben keserítették el Jolly rajongóit a neszmélyi Hídverő Napok szervezői a közösségi felületükön. Ahogy írják: egy rendezvény szervezőjének a legrosszabb rémálma, amikor a „műsorváltozás jogát fenntartjuk" tartalmú mondat életre kel. Hozzáteszik, hogy sajnos most ez történt, ugyanis sajnálattal kell informálniuk az érdeklődőket, hogy a korábban fellépőnek jelzett Jolly a szervezők hibáján kívül álló okok miatt az idén nem tud fellépni a 2023-as Hídverő Napokon. 

Helyette a szervezők a Muzsika TV-ben saját műsorral is rendelkező, jól ismert Jessy-t kérték fel egy koncert megtartására. Hogy Jolly miért nem lép fel a hétvégi bulin, az nem derült ki, de a szervezők szerint a hangulatra így sem lesz panasz. Ez vélhetően így is lesz, hiszen többek közt színpadra áll majd Lukács Gabi és Hevesi Tamás is. A kommentelők egyike ugyanakkor Jolly helyett a Döndi Duót látta volna szívesen, amely többek között a Bikini Adj helyet magad mellett című slágerének romásított verziójával lopta be magát a mulatós zene szerelmeseinek szívébe. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!