Emlékek

2023.05.07. 18:42

Elérzékenyült Korda György és Balázs Klári - videón a megható anyák napi vallomás

Korda György és Balázs Klári Oroszlányban mesélt anyák napján.

Kemma.hu

Oroszlányban lépett fel Korda György és Balázs Klári vasárnap. Az anyák napja apropóján arról is beszélgettünk velük, hogy milyen emlékek jutnak eszükbe ezen a napon. Gyuri bácsi elárulta, hogy az édesanyja már régen elhunyt.

De nincs a napnak olyan órája, amikor valamilyen formában ne jutna az eszembe. '93-ban halt meg drága anyám, akkor ment el, és azóta se tudom elengedni

fogalmazott. 

Balázs Klári elárulta, hogy az anyukája 94 éves korában hunyt el, huszonhét évet pedig velük élt szeretetben, megértésben.
− Tényleg soha egy hangos szó nem volt. A Gyuri tényleg tiszteli az anyákat, a nőket. Nem is tudok más ilyen példát felhozni. Hogy ilyen sima legyen az együttélés egy anyóssal, én még soha senkitől nem hallottam. Az én anyukám egy mintaanyuka volt, nagyon hiányzik, és én nem csak anyák napján gondolok rá, hanem ha valamikor sikerül valami nehéz dolgot is megoldanom, és ezt tőle tanultam meg, hogy ha valamit megcsináltam, akkor így szólok: 

köszönöm Mama!

− érzékenyült el Balázs Klári.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában