5 hír, 5 híresség

2023.04.23. 19:59

Celebmustra: Cuki kutyát villantott a romantikázó Esztergályos Patrik

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak vármegyei celebjeink az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon.

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a dögös oroszlányi exatlonista, Kocsis Alexandra, a diákéveivel Esztergomhoz kötődő hegymászó, Suhajda Szilárd, a tatabányai kötődésű Palik László, a tatabányai frontemberével teljes Follow the Flow és a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik fért be. Lássuk, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Álomhelyről jelentkezett be a gyönyörű exatlonista

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője és bombázója, Kocsis Alexandra éppen nyaralását tölti a csodaszép Bali-szigetén. Lassan egy hete vannak itt párjával, de elmondása szerint soha nem akarja, hogy leteljen! Amit abszolút meg tudunk érteni

„Gyönyörű környezet, leírhatatlanul pozitív és kedves emberek és igazából egész nap fülig ér a szám nekem is és Tominak is” – írja posztjában.

Ünnepel a Flow

Két napja, április 21-én ünnepelte 32. születésnapját Szakács Gergő, a Follow The Flow énekese. Erről az Instagram-on is megemlékezett az együttes, amelyben sok boldogságot kívántak neki.

Palikék Világa

A tatabányai származású műsorvezető, Palik László az Instagram-oldalán ezúttal Bagossy Norbiról osztott meg egy videót. A Bagossy Brothers Company 10 éve alakult, mára pedig a legnagyobb magyar sportcsarnokokat is megtöltik. Ezekről, és még sok minden másról is beszélgettek Bagossy Norberttel, amelyből egy rövid részletet kaptunk.

Napról napra közelebb a célhoz Suhajda Szilárd

Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, Suhajda Szilárd volt esztergomi diák március 23-án indult útnak Magyarországról, hogy tiszta mászással meghódítsa a Föld legmagasabb csúcsát, a Mount Everestet. Az alpinista egyre közelebb jut a céljához, amely még sosem sikerült magyar állampolgárnak, és utazását folyamatosan megörökíti közösségi oldalain. Ezúttal is posztolt egy fotót az Instagram-oldalán.

Cuki kutyát villantott a romantikázó Esztergályos Patrik

A tatai ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőröző, valamint az Exatlon egykori versenyzője Esztergályos Patrik egy rettentően aranyos kutyával pózolt egy fotó erejéig, miközben a budapesti Villa Bagatelle-ben töltötte a napot párjával.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!