Celebmustra

2023.03.24. 14:30

A plusz kilók hozták össze ismét Árpa Attilát és volt feleségét, Tomán Szabinát

Újra összejött Árpa Attila és Tomán Szabina, igaz, ezúttal csak a fogyásban kérte a segítségét a férfi.

Kemma.hu

A tatabányai származású üzletasszony Tomán Szabina és Árpa Attila évekig volt egy pár

Forrás: borsonline.hu

Ugyan már egy jó ideje külön utakon jár a tatabányai születésű milliárdos üzletasszony Tomán Szabina és a színész-rendező Árpa Attila, most mégis újra összehozta őket az élet.

Árpa Attila az elmúlt években nem sokat törődött a fizikai állapotával, hanyagolta az edzéseket is. Épp ezért döntött úgy nemrég, hogy ennek ideje véget vetni, és ismét formába szeretné hoznia magát. Újra rátalált az aktív életre, sportol, és odafigyel az étkezésére is, ám érdekes módon ez utóbbiban volt felesége segíti őt.

Árpa a Borsnak árulta el, hogy valójában nincs ebben semmi különös – maximum a kívülállók számára.

A külső szemlélő számára furcsa, hogy Szabina segít, hiszen kifejezetten jó, baráti viszonyban maradtunk a válásunk után is. A cége termékei segítik a fogyásomat, és azt, hogy mozgással kiegészítve visszanyerjem a régi kondimat.

Árpa a közelmúltban egyébként azzal került a középpontba, hogy a tévéképernyőkön kereste az igaz szerelmet a Nagy Ő című műsorban. Ezt azonban végül nem a nyergesi lovászlány oldalán talált meg.

A modellből lett üzletasszony Tomán Szabina pedig a közelmúltban visszatért Tatabányára, ahol a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola születésnapi programján vett részt, és mesélt az itt eltöltött éveiről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában