Celebmustra

2022.12.04. 20:10

Vaksötétben panaszkodott Varga Irén, míg a Nagy Ő-ben valami nagyon beindult

Eheti válogatásunkra igazán jellemző az a szó, hogy végletek. Van, akinek a bajból jutott ki, másnak a jóból. Mutatjuk, mi történt celebjeinkkel a héten.

Kemma.hu

Árpa Attila és Nyergesi Timi nem először kerül ilyen közel, sőt ennél közelebb egymáshoz

Forrás: TV2

Túlfűtött erotika

A TV2 reality-jében, a Nagy Ő-ben csak úgy forr a levegő Árpa Attila és a nyergesi lovászlány, Timi között. Nem csoda, hogy a sármőr eddig versenyben tartotta a bombázót, akinek már csak egyetlen vetélytársa van a versenyben, és hamarosan kiderül, hogy ő, vagy Bogi nyeri-e el a színész-rendező szívét. 

Molnár Gusztávnak ez a karácsony nem a szeretet ünnepe lesz

Ahogy arról beszámoltunk, nehéz helyzetbe került művész jelenleg egy rehabilitációs intézetben van, úgynevezett izoláció alatt, ahol egészen január végéig vendégeskedik majd. A kezelés alatt telefon nem lehet nála, ismerősökkel, családtagokkal nem találkozhat, nem tarthatja a kapcsolatot a külvilággal. Ennek fényében a karácsonyt is egyedül tölti majd. A szeretet ünnepét, ami egykor nagyon fontos volt számára. 

Elment a net Irénkééknél

Varga Irén nem mindennapi problémával szembesült a minap. A piliscsévi TikTok-hírességnél ugyanis akadozik a net, csak a kapu előtt talált jelet. Ezért élő videókat se tud készíteni, minden bizonnyal követői nagy bánatára. Minderről egy korszakos videóban számolt be. 

@_.irenke.and.laca._ A kapu előtt tudom csak a Wi-Fit fogni!! 😁 😁 #ritavok ♬ eredeti hang - ( ˘ ³˘)❤️

Berki Mazsi kislánya miatt nem instázott

Az elhunyt tatabányai izomceleb, Berki Krisztián özvegye, Mazsi egy ideje nem adott hírt magáról közösségi oldalán, főleg a szakításáról szóló pletykák után vonult vissza. Sokan támadták a pénzügyi gondokról tett nyilatkozata után is, ezért döntött úgy, hogy kicsit a háttérbe húzódik. Most újra bejelentkezett, és kislánya egészségügyi állapotával magyarázta eltűnését.

Prima Díjas lett az esztergomi öregdiák

Ahogy arról a Nool.hu beszámolt, a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete minap adta át az Év Vállalkozója és a Regionális Prima Díjakat a Szépművészeti Múzeumban. Utóbbit Pindroch Csaba, az esztergomi ferences gimnázium öregdiákja magyar színház-, film- és táncművészet kategóriában vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában