Celebmustra

2022.11.06. 20:00

A jövő NBA-s sztárja, focistából Mikulás segédje - jelentkeztek celebjeink

Mutatjuk, hogy mivel jelentkeztek a közösségi médiában megyénk celebjei.

Kemma.hu

Forrás: Faceook/Vujity Tvrtko

tBajóti Öreg-kő meghódítása

A diákévei miatt esztergomi kötődésű alpinista most nem a világ legmagasabb csúcsait hódította meg, még a megyét sem hagyta el. Barátjával, Jánossal vágtak neki a bajóti kalandnak, ahol nem maradhatott el az Öreg-kő megmászása sem.

Túl a millión

Pápai Joci és Majka legújabb közös szerzeménye töretlenül nagy sikernek örvend, erről a tatai énekes közösségi oldalán osztott meg képet a sláger Youtube-klipjéről, amelyen jól látható, hogy a számot már több mint egymillióan hallgattak meg.

Büszke édesapa az NBA világában

Oroszlányhoz ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko közösségi oldalán büszkélkedett 11 éves fia, Bendegúz teljesítményével, aki elszántságával már ilyen fiatalon valóra váltotta saját álmát. Mint írta, Bendegúz  egészen pici kora óta a Golden State Warriors kosárlabdacsapatának szurkol. Hajnalban is képes volt felkelni egy-egy meccsért. Ez a kisfiú reggeltől estig edz, mert olyan játékos szeretne lenni, mint az édesanyja és mint Stephen Curry. 

Bendi főleg magának, a hitének és a kitartásának köszönheti, hogy az egyik legnevesebb amerikai sportakadémia ösztöndíjasa lehet, ahol többek között a Golden State Warriors (és a Chicago Bulls) egykori NBA-s sztárja, Anthony Roberson az edzője.

Ha már kosárlabda és NBA, Tvrtko arról is posztolt a közösségi médiában, hogy élőben tekintette meg az Orlando Magic-Golden State Warriors kosármeccset.

Focistából a Mikulás segédje

Az észak-komáromi születésű, egykori válogatott focista, Priskin Tamás ismét egy jó ügy mellett állt ki. A Győri ETO csapatkapitánya hátrányos helyzetű családok támogatásában segít, mint a Mikulás kísérője, így felejthetetlen élményekkel lepheti meg a gyerekeket.

Bocsánatot kérni is tudni kell

Lakatos Márk legutóbb Pápai Joci és Majka új dalát próbálta lejáratni, de ez nem sikerült neki: most bocsánatot is kért, miután teljesen nevetségessé tette magát.

Összetört szülői és hitvesi szív

Mazsi nehezen emészti meg férje, Berki Krisztián elvesztését. Ez volt az első mindenszentek, amióta Berki Krisztián elhunyt. Az özvegy közösségi oldalán közös fotóval emlékezett.

A szülők gyásza sem enyhül az idő múlásával. Berki Ferenc és Majer Júlia a napokban elmentek fiúk sírjához, ahol most először az édesapa, Berki Ferenc is nyilatkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában