Celebmustra

2022.08.07. 20:02

5 híresség, 5 poszt - ezek a megyei sztárok mind lecseréltek valami fontosat a héten

Van, aki a futást gyaloglásra, más a sapkáját kalapra megint más egyenesen a lábait halfarokra cserélte, de olyan is akad, aki csak nézőpontot váltott.

Kemma.hu

Forrás: Kocsis Alexandta/Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László, a felesége és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő alpinista, Suhajda Szilárd, a tarjáni-tatabányai judoamazon, Csernoviczki Éva és a dögös oroszlányi exatlonos, Kocsis Alexandra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Egy kismama kedvéért lassított

Sétára váltott a héten az idén 60 éves tatabányai származású műsorvezető, Palik László. Az örökmozgó sportriporter, a Hungaroring Zrt. volt elnöke a második gyermekét váró Görbicz Anita miatt cserélte lassabb haladásra a futást. Az egykori világklasszis kézilabdázó a Futtában legújabb epizódjában arról is mesélt, hogyan áll helyt, mint édesanya, feleség és a Győri Audi ETO KC elnöke. Görbicz Anitát 2005-ben a világ legjobb kézilabdázójának válaszották, profi pályafutása végén a magyar női kézilabda-válogatott örökre visszavonultatta Anita 13-as mezszámát.

Úriasra vette a figurát

Szarajevóbol jelentkezett be közösségi oldalán a felesége, Zsolnay Gyöngyi 110-szeres válogatott kosárlabdázó és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko. A Pokoli történetek szerzője a poszthoz nem fűzött nagy kommentárt, de szavak helyett is beszél a Vijecnicában készült képen látható tőle kicsit szokatlan fejfedője. A fekete kalap egyébként teljesen jól áll, mondhatni úri külsőt kölcsönöz az egykori délszláv háború tudósítójának.

Máshol és mással mászott

Suhajda Szilárdnak a Tátra, legyen az Magas vagy Alacsony, biztosan könnyű pálya. Mégis gyűjtött élményeket a Himalájánál jóval közelebbi és barátságosabb hegycsúcsokon, hiszen, mint az az utóbbi napokban közzétett posztjaiból kiderül, az alpinista a Magas-Tátrába gyönyörű feleségével és szupervagány kisfiával utazott családi kikapcsolódásra. Hiába, így pihen egy hegymászó. Bízzunk benne, hogy szerettei tudnak vele lépést tartani.

Az otthon is lehet úticél

Egy Tatabányáról szóló útikalauzba, a várost bemutató televíziós műsorba enged betekintést Instagram-oldalán az Ippon Judo Tatabánya SE sportolója és edzője, Csernoviczki Éva. A Nyaralj itthon! tatabányai epizódjában ő is szerepel, mint vendéglátó, aki Molnár Csilla műsorvezetőt a Tulipános Házban, a Ranzinger-kilátónál és a Turulnál tett látogatása után a Gyémánt Fürdő melletti judo teremben fekteti két vállra.

Kérjük vissza azokat a hosszú combokat!

Az Exatlon Hungary gyönyörű versenyzője, Kocsis Alexandra komoly gondolatokkal jelentkezett közösségi oldalain a napokban.

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket. A szívetekre hallgassatok, ne hagyjátok, hogy elmétek felülbírálja vágyaitokat!

– fogalmazott a szépség. Mi pedig egyetértünk vele. Éppen ezért most azonnal kérjük vissza azokat a formás lábakat az uszony alól!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában