Celebmustra

2022.07.10. 19:58

Politika, kegyelet és rágalmazás – a héten ezek a témák futottak megyénk celebjeinél

Címkék#celebek

Körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességek az elmúlt napokban. Most megmutatjuk, mi történt velük, mit mutattak meg közösségi oldalakon.

Kemma.hu

Forrás: Palikék Világa/YouTube

Heti celebfigyelőnkbe a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László, a felesége és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi, a tatai trombitás, Galambos Lajos és kedvenc tatai énekesünk, Pápai Joci került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Politikusfeleséggel futott Palik László

Nagyot ment a héten a közösségi médiában az idén 60 éves tatabányai származású műsorvezető, Palik László. A sportriporter, a Hungaroring Zrt. volt elnöke ezúttal ugyanis Rogán Antal politikus feleségével futott és beszélgetett Futtában című műsorában. Rogán Cecília harmadik gyermeke születése után először húzott futócipőt, méghozzá éppen Palik László kedvéért. A beszélgetés során a politikusfeleség mesélt szüleiről, politológus és teniszedző diplomájáról.

Nem kap pert a nyakába Galambos Lajos

A mulatós műfaj hazai atyjaként, majd az utóbbi időben jogi ügyei miatt elhíresült Lagzi Lajcsiról Mc Hawer posztolt napokban saját Instagram-oldalán. A zenész le szeretné már zárni a Galambos Lajos által kirobbantott plágium vád-ügyét. Kiderült ugyanis, hogy egy adminisztrációs hiba miatt nem lett bejegyezve a jogvédő irodánál Galambos Lajos Mikor a vodka a fejedbe száll című szerzeménye. Mc Hawert a napokban vádolta meg a trombitás, amiért ellopta a dalát, majd a két zenész napokig üzengetett egymásnak a médiában. Az új információ azonban jó eséllyel pontot tesz majd az ügy végére. Egy biztos: Mc Hawer úgy döntött, megbocsát zenésztársának, annak ellenére is, hogy rágalmazás miatt pert indíthatott volna ellene.

Fontos üzenettel jelentkezett Berki Mazsi

Szívhez szóló üzenettel jelentkezett Instagram-oldalán Berki Renáta. A fiatal özvegy azoknak az újságíróknak üzent, akik róla igaztalan, sokszor bántó dolgokat írtak. Mint Mazsi írja, van egy nyolc hónapos kislánya, aki vele szimbiózisban létezik, és akit így vele együtt visel meg a bántás.

Így is olyan nehéz minden. Higgyék el, nem lennének a helyemben.

– fogalmaz Mazsi, hozzátéve, a mai világban sokkal inkább az összetartozást és a szeretetet kellene erősíteni egymásban, erre lenne a legnagyobb szükség.

Próbálok gyógyulni.... Nem mondom, hogy jól vagyok, de törekszem. Minden nap egy lépés előre. A gyerekemnek erős és békés anyára van szüksége.

– írja posztjában a még mindig gyászoló, gyermekét óvó édesanya.

Kisebbik fiával utazott vissza Ukrajnába Vujity Tvrtko

Felesége, Zsolnay Gyöngyi 110-szeres válogatott kosárlabdázó, a Pécsi VSK, illetve a MiZo-Pécsi VSK korábbi játékosa és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko ismét a háború sújtotta Ukrajnából posztolt Instargam-oldalára. A képen azonban ezúttal nem egyedül és nem helyiekkel látható, hanem kisebbik fiával, Barnabással.

Pápai Joci is kisfiával közös képet posztolt

Sokat koncertezik, így sokat van távol otthonától mostanában a hétköznapjaiban szerető és támogató családapaként élő tatai énekes, Pápai Joci. Az ilyen időszakokban különösen értékesek lehetnek számára a családtagjaival töltött percek. Egy ilyen jelenetbe engedett beletintést Joci az Instagram-oldalán.

Amikor hulla fáradtan haza érsz!

– kommentálta az énekes a képet, amelyen az kisfiával és kékszemű kutyusukkal piheni ki a nap fáradalmait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában