Távszerelem

2022.03.25. 17:30

„Emlékszel még rám? Szeretlek!” – levelével ríkatta meg Esztergályos Patrik Dorcit (videó)

Pap Dorci egyszerre vicces és romantikus üzenetet kapott az Exatlon legutóbbi epizódjában. A lány könnyek között olvasta fel Patrik sorait a társainak.

Kemma.hu

Az Exatlon All Starban egymásra talált és a műsor által szétszakított szerelmes párnak sokan drukkolnak megyénkben is. A tatai sportoló és influenszer, Esztergályos Patrik a TV2 műsorának legutóbbi epizódjában alaposan megríkatta még versenyben lévő barátnőjét.

Az Exatlonban most mindkét csapat megkaparinthatta a családdal kapcsolatos nyereményt: szeretteik üzeneteket, apró tárgyakat küldtek a versenyzőknek, amelyeket most megkaphattak a versenyzők. A leginkább szívhez szóló ajándékot Pap Dorci kapta, a játéktól fájóan korán, búcsúzott Patrik ugyanis romantikus levéllel lepte meg őt. Az egyszerre vicces és érzelmes hangvételű levél láthatóan sokat jelentett a lánynak.

Szervusz Pap Dorka! Emlékszel még rám? Tudod, én vagyok az a piros mezes srác a másik oldalról, aki az első héten hazahúzott. Eszméletlen sokat gondolunk rád, és beszélünk rólad, büszkék vagyunk, bárhogyan is alakul a vége. Szeretlek, Patrik

– állt a levélben. Esztergályos Patrik továbbra is kitart Dorci mellett, várja őt haza, hogy kapcsolatukat onnan folytathassák, ahol abbahagyták.

Patriktól egyébként nem is vártam mást, annyira bolond. Aj, nagyon jól esett amit írt, és annyira feldobta a kedvem! Örülök neki, hogy ő biztosan nem tud engem elfelejteni, mert minden nap lát, úgyhogy nem szabadul meg tőlem. Természetesen emlékszem rád, hogy ne emlékeznék?!

– mondta nevetve az adásban Dorci.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában