Dráma vagy bohózat?

2022.02.17. 20:41

Lebuktak Berkiék a követők szerint: külön élnek, de egy szállodából posztolnak

A rajongók nem értik, mi folyik Berki Krisztián és felesége, Mazsi között. Többek szerint a pár csak eljátssza a drámát.

Kemma.hu

Forrás: Borsonline

Mint az a napokban több helyütt megjelent, az izomceleb mostanában nem otthonában, hanem egy jó nevű budapesti szállodában tengeti napjait. A tatabányai származású Berki Krisztián el is árulta: Mazsi kérte őt arra, hogy egy időre költözzön el otthonról.

A követők előtt zajló drámáról mi is beszámoltunk, ahogyan arról is, hogy Berki Renáta ötlete és kívánsága volt, hogy férje egy ideig máshol hajtsa álomra a fejét.

Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre… Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal – mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek –, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén kell tudnunk hagyni egymást Mazsival.

ezekkel a szavakkal magyarázta a lépést Berki Krisztián a Borsnak. A hétvégén azonban a követők szerint kilógott a lóláb, a Krisztián ugyanis szerintük együtt pihent Mazsival egy sárvári luxusszállodában. Az internet népében így okkal merült fel a kérdés, hol is tart a celebpár házasságuk megmentésében.

Mekora bohócok vagytok ti, te jó Isten! 'Elküld' otthonról Mazsi, de azért a hétvégét veled töltötte a sárvári hotelban. Azért a luxust akkor sem engei el, hiába a házassága egy... sz*r. Szánalmasak vagytok!

– írta egy kommentelő Berki Krisztián fotója alá az Instagramon. De nem ő volt az egyetlen szkeptikus:

Megy a parasztvakitas. Mazsi is szallodabol posztol

ez mind csak a social medianak szól, mazsin ott a jegygyürü. Hülyitik a nepet.

– záporoztak a kommentek. Közelebb azonban egyelőre senki nem került a nagy rejtély megoldásához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!