Névadás

2021.11.08. 09:30

Berki kislánya jó üzleti érzékkel született, ilyen nevet is kapott

Berkiék számára kislányuk neve nagyon fontos volt, így végül a névválasztásban egy számmisztikushoz fordultak, hogy megtalálják a tökéletes nevet.

Kemma.hu

20210929 Budapest Life Tv Frizbi forgatás fotó: Keresztesi Balázs (KB) Metropol képen: Berki Krisztián és felesége Katona Renáta Mazsi

Forrás: Metropol

Fotó: Keresztesi Balázs

Egy egész ország követhette figyelemmel, hogy Berki Krisztiánnak és Berki Mazsinak bővülni fog a családja. 2021 november 4-én pedig Mazsi életet adott egy gyönyörű kislánynak, akinek 3 nap várakozás után Krisztián megosztotta a nevét. Ám nem akármilyen nevet kapott a legkisebb Berki, hiszen a család nem hagyományos módon választott nevet a kis jövevénynek – olvasható a Bors oldalán.

Olyannyira nem hagyományos megoldást választottak, hogy egy számmisztikushoz fordultak, hogy megtalálják a tökéletes nevet. Azt szerették volna, hogy gyermekük már az első percben ráléphessen a boldogsághoz vezető útra ezért nagyon fontos volt számukra a megfelelő név. Berki Krisztiánt a Bors kérdezte meg, hogy miért ezt a megoldást választották a megfelelő név kiválasztásához.

Gyönyörű nevet akartunk a kislányunknak.

– Olyan nevet akartunk neki adni, amit büszkén visel majd élete során. Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket, fontos volt számunkra, hogy kislányunk egy jó élet felé vegye az irányt már az első napjaitól kezdve. Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket. Mazsival beszéltük is, hogy én valószínűleg Katerinának fogom hívni, ő meg inkább Emmának. A Berki Natasa Zselyke után, úgy érzem sikerült egy csodás nevet adnunk a Mazsival közös gyermekünknek – mesélte el a büszke édesapa.

A Bors a szülőktől megkapta Kiss Zoltán Zéro numerológus szakember elérhetőségét, aki szakmailag is kifejtette újságírónknak, hogy miért esett erre a névre a választás.

– Mikor Berkiék megkerestek, már akkor volt vagy 10 név, ami tetszett nekik. Tanácsot kértek, kielemeztük a neveket és két lehetőség maradt. Berki Emma Katarina és Berki Emma Katerina. Én mindkét névről elmondtam, hogy az életben való helytálláshoz milyen energiákkal rendelkeznek. Végül a Katerinára esett a választásuk. A Katarinához képest ez egy lágyabb, nőiesebb név, szintén nagyon jó szellemi energiákkal. A kislány így is egy nagyon erős, ambiciózus személyiség, jó üzleti érzékkel és kiváló kommunikációs képességekkel. Van benne céltudatosság, fontos számára az önmegvalósítás, de a születési számai azt mutatják, hogy szerencsére a párkapcsolat, a család is kihagyhatatlan lesz az életéből – mesélte a Bors újságírójának Kiss Zoltán Zéro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!