sztárban sztár

2021.09.08. 12:10

Pápai Joci elsírta magát: egy hajszálon múlt, hogy nem adta fel

A Sztárban Sztár felvételein Pápai Joci kisfiáról és karrierjéről is mesélt, miután az egyik versenyző könnyekdig meghatotta előadásával.

Kemma.hu

A Sztárban Sztár felvételein Pápai Joci kisfiáról és karrierjéről is mesélt, miután az egyik versenyző könnyekdig meghatotta előadásával.

Forrás: TV2

A Sztárban Sztár leszek adásában könnyekig meghatódott Pápai Joci, mégpedig Ceglédi Ágnes előadása közben. A tatai énekes nem szégyellte bevallani, a dal közben saját fiára gondolt. Mestertársainak elárulta, fia most kezdett el gitáron tanulni és nemrégiben hallhatta először a játékát.

– Ez a dal nagyon sokat adott nekem az apasággal kapcsolatosan is. Az elengedés, hogy kiengedsz valakit a nagyvilágba, számomra ezt jelentette ez a dal. A fiam gitározik és most hallottam először úgy játszani, ahogy kell, és megláttam magam benne.

Eszembe jutott, milyen kemény út ez, és nem biztos, hogy akarom, hogy ő is ennyi lelki bajt összeszedjen. Féltettem.

Nem akarnám, hogy a fiam egy ilyen műsorba jöjjön. Sokan elvesznek egy ilyen során – vallotta be Pápai Joci.

Majka szerint ugyanakkor az igazi boldogság, hogy nem kell olyan munkát végezniük, amelyet nem szeretnének, és mindig lesz annyi bevételük belőle, hogy megéljenek. A többiek szerint azonban ez nem teljesen igaz, hiszen igenis benne van a bizonytalanság ebben a szakmában, írta a Bors. Köllő Babett például felhívta a figyelmét Majkának arra, hogy ők sikeresek, de ehhez több év kellett, hogy elérjék. Mások nem annyira kitartóak, mint a rapper vagy Pápai Joci. Szóba került, hogy bizony a tatai énekes is sok évet dolgozott azért, ahol most tart.

– Majdnem el is engedtem már. Egy hajszálon múlt – tette hozzá még mindehhez Joci.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!