indulj el

2021.07.06. 18:35

Olyat énekelt Szakács Gergő, hogy te is azonnal indulsz a Dunakanyarba

A Follow The Flow énekes, Szakács Gergő az Indulj el című népdalt dolgozta fel, és járta be hazánk gyönyörű vidékeit.

Kemma.hu

A Follow The Flow énekes, Szakács Gergő az Indulj el című népdalt dolgozta fel, és járta be hazánk gyönyörű vidékeit.

Forrás: Youtube

Ahogy arról beszámoltunk, Szakács Gergő, a Follow The Flow énekese különleges szólóval jelentkezett a minap. Az Indulj el című népdal dolgozta fel, a nóta pedig az Aktív Magyarország nyári, szintén Indulj el címet viselő kampányának fő eszköze, amellyel Magyarország legszebb tájaira, és a természetjárás örömére hívják fel a figyelmet. A Komárom-Esztergom megyeiek is több ismerős pontot fedezhetnek fel a klipben, ami nem egész egy hét alatt 170 ezres nézettséget hozott össze.

Az énekes Youtube-csatornáján külön is megköszönte a nemzeti parki igazgatóságok, valamint az állami erdészetek, különösen a Duna-Ipoly Nemzeti Park, valamint a Pilisi Parkerdő segítségét. A klipben egyébként feltűnik a Fertő tó, a Szent György-hegyi bazaltorgonák vidéke, a Hortobágy, a Rudabányai-tó, a kazári riolittufa, Szarvaskő, Gánt, a nógrádi vár, Prédikálószék és a Pilis.

Gergő június elején Facebook-oldalán egyébként úgy fogalmazott, hogy soha nem jutott volna eszébe, hogy népdal-átdolgozással próbálkozzon, de a téma és a kihívás miatt rég érzett lelkesedéssel vágott bele a munkába, de a projekt végül messze túlmutatott rajta.

Kizárólag szuperlatívuszokban tudok beszélni az összes emberről, akikkel együtt dolgozhattam ezen az ügyön! 😶 Szerencsésnek érzem magam és hálás vagyok

– tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!