NBI

2022.03.01. 22:37

Négy közé jutott a Fradi

A bajnoki címvédő és éllovas Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó MOL Magyar Kupa kedd esti negyeddöntőjében, így a Paks után másodikként jutott a négy közé.

A zöld-fehérek 23 diadalukkal csúcstartók a sorozatban.

Az első perctől a Ferencváros futballozott jobban és veszélyesebben, a játékrész derekán pedig góllá érett a zöld-fehérek fölénye. A kispestiek hátrányban sem tudtak újítani, középpályájuk olyannyira súlytalan volt, hogy elvétve is alig jutottak el a rivális kapujáig, ellenben a vendégeknek még számos lehetőségük volt a szünetig, hogy megduplázzák az előnyüket, egy ízben a kapufa segítette ki a remekül védő Tujvelt.

A két szélső lecserélésével ha nem is vált veszélyesebbé a Honvéd, de legalább stabilizálta a védekezését a folytatásra. 

A hazaiak első nagy lehetőségére több mint hatvan percet kellett várni. A hátralévő időben a Honvéd próbálkozott becsülettel, de igazán nagy nyomást nem sikerült kifejtenie a szervezetten és stabilan futballozó riválissal szemben, így a Ferencváros megőrizte minimális előnyét a lefújásig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában