Van, ahol nagyon megéri vásárolni

2023.06.01. 15:40

Elárasztották a leárazások a boltokat

Június 1-jétől, azaz mától 700-900 akciós ajánlattal várja a vásárlókat a SPAR és az Interspar – tájékoztatta a kiskereskedelmi lánc a Világgazdaságot.

MW

Illusztráció; zöldség és gyümölcs részleg a XX. kerületi Pesterzsébeti Interspar hipermarketben 2019. május 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A kormány rendeletben írta elő, hogy júniustól azok az élelmiszer-kiskereskedelmi üzletek, amelyek 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt értek el, húsz termékcsoportban heti szinten 10 százalékos engedményt nyújtsanak. Az akciók ma kezdődtek, és az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi lánc még többet ad, mint amennyit a kormány előír.

A SPAR Magyarország komplex akciós stratégiája kereteiben sok árucikk esetén 10–40 százalékos árkedvezményt biztosít az első akciós héten.

Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben több mint 700, az Interspar hipermarketekben pedig több mint 900 akciós ajánlatot hirdetett meg. Mindezt megfejeli a SPAR Árstop Extra Promóciója, amelyben 300 termék árát rögzítik május 31. és július 31. között a május 31-én érvényes árszinten.

Hogy pontosan mely termékekről van szó és mennyivel csökkent az áruk, az a Világgazdaság cikkében olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában