Bulvár-celeb

2023.12.08. 11:24

Végre hírt adott magáról: így van most a Nemzetiben megsérült színésznő

Szász Júlia Instagram-oldalán írt az állapotáról.

MW

Szász Júlia, Natella, a kormányzó felesége szerepében Bertolt Brecht A kaukázusi krétakör című színdarab főpróbáján a Nemzeti Színházban 2022. október 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Nemzeti Színház két színésze, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó még november közepén, a Rómeó és Júlia előadása közben sérültek meg. 

A művészek több méter magasból zuhantak le az egyik díszletelemről. 

Súlyos végtagsérüléseket szenvedtek, meg is operálták őket.

A kórházat először Szász Júlia hagyhatta el, majd néhány napra rá Horváth Lajos Ottó is távozhatott, azonban a színésznő múlt héten ismét orvosi beavatkozásra szorult.

A Bors úgy tudja, 

Szász Júlia egy kisebb mellkasi sérülés miatt került vissza a Semmelweis Egyetem klinikájára, ám ma már az otthonában lábadozik.

A művész most az Instagram-oldalán adott hírt az állapotáról.

Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rám gondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna és akiket mindennél jobban szeretek. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok. Nem állt szándékomban, mégis elég szentimentálisra sikerült ez a poszt – látszik, hogy nincs benne rutinom –, de ezt fontosnak tartottam megosztani veletek. Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok

– fogalmazott a meghatódott színésznő, akinek posztját IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában