felfoghatatlan fájdalom

2021.09.26. 14:44

Megszólalt a gyászoló Judy: 8 hónapos terhes barátnője hunyt el

Még most is nehezen tud beszélni Ildikó elvesztéséről Judy, akit pénteken hívott fel zokogva várandós barátnője férje. A két család régóta őszinte barátságot ápolt egymással, gyermekeik mintha testvérek lettek volna.

Mindössze 38 éves volt Ildikó, tüdőembólia lépett fel nála, életét a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni. A szerencsi tanárnő a terhessége nyolcadik hónapjában volt, férje és kislánya egymásban próbálják meg a lelket tartani.

De Judy és családja is napi kapcsolatban vannak az elhunyt szeretteivel, hiszen jó barátságot ápolnak. Az énekesnő a Borsnak mesélt Ildikóról.

Felfoghatatlan tragédia, nehezen találom a szavakat

kezdte a Borsnak Judy.

Véletlenül találtunk egymásra, mindkettőnk lánya ritmikus sportgimnasztikázik. Egyszer feltettem egy csoportba Majszi kinőtt versenyruháját, azt vette meg. Aztán egyre többet találkoztunk, eljöttek a családdal a koncertjeinkre is. Észrevétlenül lett ebből barátság, a lányaink mintha testvérek lettek volna. Ildikó egy mosolygós, életvidám nő, párjával rajongtak egymásért, szépen, boldogan éltek. Tegnap sírva hívott fel a férje, hogy mi történt… Aztán este Majszi hívta Lénát videóhívással, és

próbáltam én is vigasztaló szavakat mondani, tudom, nekem kellene erősnek lennem, de még nem megy! Nagyon fog hiányozni!

Borítókép: Judy 2013-ban

Ezek is érdekelhetik