Gazdaság

2017.05.04. 14:53

Milliárdos fejlesztésekkel újítják meg Tatabánya infrastruktúráját

A Modern Városok Program rendkívüli támogatásának köszönhetően 2017-ben hét újabb nagy és forgalmas útszakasz újul meg egymilliárd forintból a jövő év februárjáig Tatabányán, hangzott el Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

kemma.hu

Elsőként az újvárosi Március 15. úton és a kertvárosi Szent György úton kezdődtek meg a munkálatok. Hamarosan elkészül az Ipari Parkban található Orgonás út, illetve a kertvárosi Alkotmány utca egy szakaszának a megújítása: ide a jövő héten vonulhatnak fel a munkagépekkel, mondta el Schmidt Csaba.

Bencsik János, a térség országgyűlési képviselője azt emelte ki, hogy a 2017-re városunknak megítélt egymilliárd forintos rendkívüli kormányzati támogatásból 13 kilométernyi út újul meg a Modern Városok Programban, olyan útszakaszok, amelyek részben a gazdaságfejlesztés, részben a turisztikai jelentőségük miatt fontosak, javítják a városrészek és az ipari területek közötti közlekedési kapcsolatokat.

További részletek a pénteki 24 Órában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!