Friss hírek

2005.11.20. 17:01

Bankba rohant egy rendőrautó

Nagy E. D.

Továbbra sem lehet tudni pontosan miért rohantak autójukkal a rendőrök egy miskolci bankfiók üvegkirakatába, tudtuk meg a Kompoltiné Jakab Ilonától, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrkapitányság sajtóügyeletesétől. A baleset okainak kiderítésére vizsgálatot indítottak. A két, razziára siető rendőr kocsija vélhetően a szombat hajnali hóesés miatt csúszott meg az úton. Ekkor veszthette el uralmát az autó felett a sofőr. A borsodi megyeszékhely Városház terén sodródó jármű kidöntött két fát a pénzintézet bejáratánál, ezek a ráestek a kocsira. A két rendőr közül az egyik eltörte az arccsontját és a karját, ám kollegáját is kórházba kellett vinni. Az agyrázkódást szenvedő rendőrök állapota vasárnap délutánra már javult - tudta meg lapunk. Ennek ellenére még nem tudták őket kihallgatni a balesettel kapcsolatban. A különös eset részleteit szakértők segítségével próbálják kideríteni.

Öngyilkossági kísérlet a bank kirakatában
Legutóbb egy hónapja Budapesten, a Fehérvári útnál hajtott egy autó egy pénzintézet bejáratába. A jelentős kárt okozó eset abban különbözik a miskolci rendőrökétől, hogy akkor a 30 éves férfi tudatosan ment neki a bank kirakatának. A sofőr saját bevallása szerint így akart végezni magával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!