Friss hírek

2005.06.09. 14:51

Fenyő gyilkosai kapcsolatban álltak Radnaival

A Fenyő János vállalkozót meggyilkoló albán csoport kapcsolatban állt a fegyvercsempészési ügy elsőrendű vádlottjával, Radnai Lászlóval, mondta a Kecskeméten folyó maffiaper csütörtöki tárgyalási napján a szerb állampolgárságú védett tanú.

BAMA

A tanú kijelentette, tudomása szerint nem ugyanaz a csoport hajtotta végre az Aranykéz utcai robbantást és Fenyő János meggyilkolását. Vallomásában korábban több alkalommal kitért arra, hogy a per másodrendű vádlottjával, egy Tetova nevű albán személy – aki főnökének nevezte - hozta össze Magyarországon. Tetova jelenleg gyilkosság miatt tölti börtönbüntetését Magyarországon

Radnai Lászlót és tíz társát emberölés előkészületével, fegyvercsempészettel, és lőfegyverrel történt visszaéléssel vádolja az ügyészség a Kecskeméten folyó perben. A szerb védett tanú, a nyomozati szakaszban gyanúsítottként szerepelt, de vele szemben megszüntették az eljárást, mert együttműködött a hatósággal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!