Friss hírek

2005.03.10. 13:00

Két nap alatt betömi a kátyúkat az újbudai önkormányzat

Újbuda önkormányzata vállalja, hogy két nap alatt betömi a bejelentett kátyúkat - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján a budapesti városrész polgármestere.

BAMA

Molnár Gyula, XI. kerületi polgármester elmondta: a lakossági bejelentések fogadására zöld számot üzemeltetnek (06/80  852 832), amelyen reggel 8 és délután 5 óra között fogadják a  hívásokat.
    
A kerületi vezető, aki egyben szocialista országgyűlési  képviselő, továbbá fővárosi kormánymegbízott, közölte: nem tesznek  különbséget a helyi és a fővárosi utak között.
    
A fővárosi utakra tett jelzéseket továbbítják a fővárosnak, de  ha a Fővárosi Közterület-fenntartó nem intézkedik, akkor a kerület  szakemberei elvégzik a munkát, s a költségeket kiszámlázzák -  mutatott rá.
    
"A kátyúknak nincs tulajdonviszonya, a kátyúknak helye van" -  közölte, hozzátéve: az első pár nap várhatóan éjjel-nappal dolgozni  fognak, de, mint mondta, mindent megtesznek azért, hogy a főváros  legnagyobb kerületéből eltűnjenek a kátyúk.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!