Friss hírek

2005.02.09. 07:44

Hitellel csalt a kereskedő

Összesen hetvenegy ügyfelét károsította meg az az autókereskedő, aki biztosításokkal és hitelekkel csalt ki milliókat a bankoktól.

BAMA

A középiskolai végzettségű Sz. Gábor (34) eleinte törvényesen üzletelt. A XV. kerületben tevékenykedő autókereskedő ismerői csak úgy fogalmaznak, egyszer elcsúszott. Olyannyira, hogy ma már nyolcvankétmillióra rúg az általa okozott kár.
A fiatalember azt vallja, két éve megvezették egy-két ügylet során. A hiányt hitelből próbálta fedezni, de ez újabb és újabb kölcsönöket eredményezett.
Szilágyi Tamás, a Dunakeszi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója szerint negyvenegy autótulajdonost károsított meg úgy, hogy nevükben hitelt vett fel a kocsijukra. Volt, akinek a járművére kétszer is. A tulajdonosok többsége mit sem tudott erről. Emellett mintegy harminc biztosítási szerződést is kötött, amivel négyszázezer forinthoz jutott úgy, hogy tényleges üzlet nem jött létre.
(Részletek a szerdai Reggelben.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!