Friss hírek

2004.11.26. 15:43

Budapest az elegancia és a divat városa

Budapesten forgat a bukaresti B1 televízió. Bár a forgatás mottója „Karácsonyi hangulat Budapesten”, filmjükben mint az elegancia és a divat egyik központját mutatják be a fővárost, ahol számos híresség is megfordul.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="105"] elegancia és divat
[/caption]A Magyar Turizmus Rt. szervezésében november 25-28. között Budapesten forgat abukaresti B1 televízió. Bár a forgatás mottója „Karácsonyi hangulat Budapesten”, a stáb nem a szokványos módon kívánja feldolgozni az ünnepi témát. Elképzelésük szerint Budapestet, mint az elegancia és a divat egyik központját mutatnák be, ahol számos híresség is megfordul.

[caption id="" align="alignright" width="120"] S. Hegyi Lucia
[/caption]Így programjuk során részt vesznek S. Hegyi Lucia divatbemutatóján, majd interjút is készítenek a híres divattervezőnővel, aki a világ legnagyobb divatdiktátoraival dolgozik együtt. Az interjúalanyok sorában szerepelnek még a „Tony Curtis film” gyártói, valamint az Európa Szépe Laky Zsuzsa, aki november 26-án Párizsból Budapestre érkezve a repülőtéren ad interjút.

A készülő műsorban a divat mellett nagy hangsúlyt kap a magyar gasztronómiai művészet is: a Vásárcsarnokban főzőtanfolyamon vesz részt a stáb, de forgatnak Budapest leghíresebb éttermében a Gundelben is. A Bukarest B1 az első külföldi televízió, amely a 2004. őszén történt átszervezés óta, interjút készít a magyar turizmus irányításának új vezetőjével - Dr. Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszterrel.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!