Foci vb

2022.12.11. 09:17

"Kétszer is meg****talak titeket" - ordította a hollandoknak az argentin kapus

Mint arról korábban beszámoltunk Argentína 2–2-es döntetlen után tizenegyespárbajban legyőzte Hollandiát a katari labdarúgó-világbajnokságon, győzelmének köszönhetően bejutott az elődöntőbe, ahol majd a Brazíliát kiejtő Horvátországgal találkozik. A találkozó után a dél-amerikaiak kapusa, a két tizenegyest is hárító Emiliano Martínez a beIN Sportsnak nyilatkozott, aki élesen bírálta a játékvezetőt és odaszúrt Louis van Gaalnak is – írja a Talksport.

H.I.

Martinez két büntetőt is megfogott

Forrás: Getty

„Nehéz meccs volt, azt gondolom, hogy irányítani tudtuk a játékot – kezdte Emiliano Martínez. 2–0-ra vezettünk, de a játékvezető mindent megadott nekik. Adott egy 10 perces hosszabbítást a semmire, egy 10 perceset. Kétszer, háromszor is szabadrúgást ítélt nekik a tizenhatoson kívül, csak azt akarta, hogy gólt rúgjanak.”

„Remélem, több meccset nem vezet majd, mert használhatatlan. Arrogáns és ha bármit mondtál neki, csúnyán szólt vissza. Szerintem amióta kiestek a spanyolok, azt akarta, hogy mi is essünk ki” – tette hozzá a kapus, aki Virgil van Dijk és Steven Berhuis tizenegyesét is megfogta.

Martínez hallotta, amint Louis van Gaal azt mondja, hogy nekik előnyük van, ha eljutnak a tizenegyesekig, akkor majd nyernek. „Szerintem jobb, ha befogja a száját” – szúrt oda a kapus a hollandok szövetségi kapitányának.

A győzelem után sem fogta vissza magát, a holland kispadnak is odaszólt eléggé felhevült állapotban: „Kétszer is meg****talak titeket.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!