Kemma.hu podcast

2022.12.17. 06:55

Kemma vb-podcast: mennybe megy Messi? Tippek, vélemények a bronzmeccs és a döntő előtt

Legújabb podcastünkben a világbajnokság bronzmeccséről és döntőjéről beszélgettünk. Lássuk, kit tartunk mi esélyesnek!

Kemma.hu

A mikrofon mögött Herczeg István és Kun Attila

Forrás: Kemma.hu

A 24 Óra és a Kemma.hu szokásos sportos podcastjében a szerkesztőség sportújságírói, Herczeg István és Kun Attila a vasárnap véget érő katari labdarúgó-világbajnokság eseményeit boncolgatták. Az elmúlt hetek legrangosabb sportrendezvényét folyamatosan nyomon követtük podcastjeinkben, megvitattuk a labdarúgó-torna történéseit és jóslatokba bocsátkoztunk a lehetséges párosításokkal vagy eredményekkel kapcsolatban.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

Ezúttal, a negyeddöntő és az elődöntő mérkőzéseinek megvitatása után, természetesen az előttünk álló két mérkőzés, a szombati Horvátország–Marokkó bronzmeccs és a vasárnapi Argentína–Franciaország döntő esélylatolgatása következik. Nem csak a csapatokról, de a játékosokról is szó esik. Terítékre kerül a jelenleg klub nélkül álló, a portugál válogatottban a cserepadra szoruló és csapatával már a negyeddöntőbben búcsúzó Cristiano Ronaldo helyzete és jövője, de szóba hozzuk a jövő ígéreteit is.

Ki nyeri a foci vi-bt?

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!