Futballsors

2022.12.12. 20:29

Beckham megvédte az angol csapatkapitányt

A franciák elleni negyeddöntőben Harry Kane kiegyenlíthetett volna, de a hajrában kihagyott egy tizenegyest, csapat pedig végül kiesett a vb-ről. David Beckham is megszólalt a meccs után és elmondta a véleményét Kane-ről.

Kemma.hu

David Beckham Katarban

Forrás: AFP

Fotó: Paul Ellis

Harry Kane két büntetőt is lőhetett a franciák ellen, de csak az elsőt rúgta be, a másodikat csúnyán a léc fölé vágta. Az angolok így nem tudtak kiegyenlíteni és kiestek, pedig kiharcolhatták volna a hosszabbítást. A Manchester United legendája, David Beckham megvédte a csapatkapitányt, akit egyáltalán nem hibáztat, sőt, igazi vezérnek tart.

− Igazi vezérnek kell lenni ahhoz, hogy átvegye az irányítást egy ilyen helyzetben, és pontosan ezt tette Kane kapitányunk is. A csapat egyre jobb lesz majd.
Biztosan rossz érzés lesz még egy ideig számukra, de a játékosok, Gareth Southgate szövetségi kapitány és a szurkolók elégedettek lehetnek azzal, amit ez a csapat mutatott. Emelt fővel távozhatnak − posztolta Beckham.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!