Tipmiksz helyett

2022.11.25. 06:15

Szerinted ki nyeri a foci-vb-t? Szavazz!

Most, hogy mindegyik csoport lejátszotta már az első, sőt első két meccsét a vb-n, adja magát a kérdés az eddigi játékkép alapján: olvasóink szerint ki lesz a világbajnok?

Kemma.hu

Forrás: MTI

Túlvagyunk 64-ből 16 meccsen. Ráadásul ez egy több szempontból is különleges világbajnokság. Például téli rendezés miatt mondhatni nincsenek úgy kifacsarva a játékosok, mint a nyári időszakban, hiszen még csak egy fél szezon van mögöttük. Ugyanakkor az is igaz, hogy a bajnokságok egy héttel a rajt előtt vonultak csak pihenőre, így három hét helyett 5-6 nap jutott csak a válogatottaknak a felkészülésre. 

Van tehát mit mérlegelni, de addig is mondjuk, hogyan lehet szavazni. A voksolás november 25-én, reggel 6 órakor indul, és 27-én, vasárnap 14 óráig tart. A nagy csapatok mellett persze esélyt adunk annak is, hogy meglepetéscsapat visz majd mindent, így erre az opcióra is lehet kattintani.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

Melyik válogatott nyeri a 2022-es foci vb-t?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!