Életmód

2009.09.09. 16:48

Telt idomok Hollywoodban

Kate Winslet, Salma Hayek, Jennifer Lopez és Beyoncé - hogy mi a közös bennük? Ők azok, akik a hollywoodi karcsúság-diktatúrával dacolva nőies, kerekded idomokkal hódítanak. Vajon mi lehet a titkuk?

BAMA

Csaknem 10 éve, hogy az Ally McBealt alakító Calista Flockhart sokkolta a nagyérdeműt kóros soványságával - a filmipar azóta is bővelkedik zörgő csontú sztárocskákban, akiket az első erősebb fuvallat könnyedén a magasba repít. Sokáig úgy tűnt, az elfogyó hírességek sosem akarnak elfogyni, most azonban mintha valami megváltozott volna…

Karcsúak és teltkarcsúak

Míg a film fővárosának egyik fele bőszen számolgatja a kalóriákat és mindent megtesz, hogy vékony maradhasson, mások büszkék kerekded formáikra és a világért sem faragnának le súlyfeleslegükből. Miért is kellene? Hiszen kutatások bizonyítják: az erősebbik nem bizony a nőies alakot részesíti előnyben; a széles csipő, karcsú derék és a dús keblek egyértelműen előnyt élveznek a fiús alkattal szemben.

Tudja ezt jól a latin díva, Jennifer Lopez is, aki éppen ezért mit sem törődik a szűnni nem akaró kritikákkal, inkább jókat viccelődik az epés megjegyzéseken. „Akár tálcaként is lehetne használni szervírozáshoz” – jelentette ki legutóbb legendás fenekéről. Akárcsak kollegája, Beyoncé sem kíván megszabadulni védjeggyé vált hátsójától: mint mondja, sosem akarna cérnavékony lenni, így elégedett az alakjával.

 

Képgalériánkban Hollywood kerekded formái >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!