Életmód

2009.03.15. 17:04

Jelentős pénisznövelés műtét nélkül

Az a férfi, aki elégedetlen a nemi szerve méretével, már nem csak a műtétet válaszhatja. Egy új olasz találmánnyal igen jelentősen növelhető a férfiasság szimbólumának mérete. A nagyvilág hírei.

BAMA

Dr. Paolo Gontero urológus és az olasz Turini Egyetem kutatói egy éves tanulmányába vontak be olyan negyvenes férfiakat, akik kis „mérettel” rendelkeztek, és akik remélve a kívánt eredményt, hat hónapon keresztül viselték az Andro-Penis elnevezésű szerkezetet napi 4-6 órán keresztül.

A méretellenőrzéseket az első, a harmadik, a hatodik és a tizenkettedik hónapban végezték el a kutatók. Az eredmények igen figyelemreméltóak: lankadt állapotban 32 %-kal, merev állapotban pedig 36 %-kal sikerült megnövelni a nemi szerv méretét.

Káros a magzatra az anya vegetarianizmusa

Az egyik legújabb ír kutatásból kiderül, hogy a vegetáriánus étrend megnövelheti a születési rendellenességeknek az esélyét. A felmérésből kiderült, hogy a főként a húsban, a tojásban és a tejben megtalálható B12 vitamin hiánya okozhat velőcső-rendellenességet a születendő gyermeknél. Akiknek hiányzik a szervezetéből ez a vitamin, azoknak a csecsemőjénél 2,5-szer nagyobb eséllyel alakul ki valamilyen rendellenesség. A tanulmány az agy rendellenes működését és a részleges bénulással járó nyitott gerincet is a vegetáriánus étrend rovására írja. A szakértők szerint ezt a vitaminhiányt nem elég a terhesség alatti vitaminszedéssel pótolni, hanem azt már jóval a terhesség előtt el kellene kezdeni.

Eredményesen kezelhető a stressz-inkontinencia

Sokan talán még azt sem tudták, hogy van ilyen – azaz, hogy a stressz is okozhat inkontinenciát – pedig a nőknél ez az egyik leggyakoribb típus. Hazánkban mintegy négyszázezren szenvednek benne, amely bármely életszakaszban előfordulhat.
A probléma túlnyomó részt fizikai változások, mint terhesség, szülés, vagy hormonháztartásbeli alakulások, például menopauza idején jelentkezik. Azon hölgyeknél alakul ki, akiknél meggyengültek a gátizmok, ennek következtében a húgycső nem tud olyan erősen, szorosan zárni, mint ahogy normális esetben tenné. És erre jön a stressz hatása.
Az Angliában kifejlesztett IncoStress eszköz az elmúlt években a stressz inkontinenciától szenvedő nők százezreinek oldotta meg problémáját. Most már a magyar nőknek is segítséget nyújthat, ugyanis megérkezett hazánkba – használata belátható időn belül tartós eredményt hoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!