határtalan szerelem

2020.01.12. 19:17

Barátnőt keres Hold körüli utazásához a japán milliárdos

A jelentkező nőknek érdeklődniük kell az űrutazás iránt és képesnek kell lenniük a felkészülésre is.

Yusaku Maezawa,a Japanese billionaire entrepreneur and CEO of ZOZO poses for photographers during a press conference at the Foreign Correspondent’s Club of Japan in Tokyo on October 9, 2018.Space X, Elon Musk’s company announced a contracting with Maezawa as a traveling customer to the moon in the lunar orbiting flight plan scheduled for launch in 2023.( The Yomiuri Shimbun )

Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun

Fotó: Ayami Yoshikawa

Tévéműsorban keres barátnőt Hold körüli utazásához Maezava Juszaku japán milliárdos.

A 44 éves üzletember, aki tavaly novemberben 900 millió dollárért (270 milliárd forint) adta el a Zozo online divatkereskedését, húszévesnél idősebb, egyedülálló nőket keres a műsorba, amelyet az AbemaTV streamingszolgáltatón lehet majd követni Japánban.

„Életre szóló társat keresek, az űrből szeretném világgá kiáltani, mennyire szeretem” – írta a jelentkezőket toborzó oldalon Maezava, aki Elon Musk SpaceX vállalatának első magánutasaként, a tervek szerint 2023-ban kerüli meg a Holdat.

A milliárdos és barátnője, Goriki Ajame színésznő nemrég szakítottak.

Maezava a Kedves Hold elnevezésű projektjében művészeket is magával akar vinni az útra, hogy az élmények alkotásra inspirálják őket.

A Telihold szerelmesei című show-ba jelentkező nőknek érdeklődniük kell az űrutazás iránt és képesnek kell lenniük a felkészülésre is – olvasható a weboldalon. A jelentkezés január 17-én zárul, Maezava március végén választja ki a partnerét.

A tévéműsor nem az első feltűnést keltő akciója az excentrikus milliárdosnak: január elsején azt jelentette be, hogy Twitter-követői között véletlenszerűen válogatva szétoszt egymilliárd jent (2,7 milliárd forint), így 1000 ember fog egymillió jennel gazdagodni. A milliárdos arra kíváncsi, boldogabbá teszi-e a felhasználókat a pénz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!