Egyperces

2017.05.17. 15:34

Újabb nagy dobásra készült a legendás Scorsese

Címkék#Hírkereső

A produkció még szupertitkos, de szokás szerint izgalmasnak tűnik.

MTI

Martin Scorsese executive producerként dolgozik Josh és Benny Safdie Uncut Gems című filmjén - értesült a Variety.com.

A filmet, amelynek forgatókönyvéről egyelőre semmit nem árultak el, az RT Features mellett Scorsese és Emma Tillinger Sikelia Productions cége finanszírozza.

"Nagyon örülök neki, hogy az RT-vel működhetünk együtt a filmesek új generációjának támogatásában. A Safdie fivérek izgalmas, új nézőpontot hoznak, továbbá rengeteg vitalitás van az elbeszélésmódjukban" - mondta az Oscar-díjas rendező.

Rodrigo Tixeira, az RT Features részéről nagyszerűnek minősítette a forgatókönyvet, és ugyancsak kiemelte a fiatal forgatókönyvíró-rendezők tehetségét. Mint hozzátette: ha az ember megnézi korábbi munkáikat, nyilvánvaló, hogy egészen páratlan filmesekről van szó.

A Safdie testvérek nemcsak rendezik, de Ronald Bronstein mellett társíróként is jegyzik a produkciót. A rendezőpáros Good Time című krimijét Jennifer Jason Leigh és Robert Pattinson főszereplésével augusztusban mutatják be Észak-Amerikában. A fivérek 2005 óta készítenek rövid- és dokumentumfilmeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!