Vállalkozásokat segít

2022.02.01. 06:00

Nőkre koncentrál a Design Terminal Mentorprogramja

Megnyílt a jelentkezés az új, tavaszi szemeszterre, melyben friss lendülettel folytatódik a Womentoring.

Hogy érdemes bekerülni a programba, azok a startupok is alátámasztják, akiket vágyott üzleti találkozókkal lepett meg az innovációs ügynökség az előző félév végén.

Optimista startup alapító? Erős a vállalkozása társadalmi hatása? Február 25-ig adhatja be jelentkezését a Design Terminal Mentorprogramjára. Ismét változatos témakörökben nyújt szakmai segítséget az innovációs ügynökség, mely története során már 200+ programban mutatott irányt több, mint 2000 startupnak.

Az induló vállalkozások többek között termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben fejlődhetnek, hazai és nemzetközi mentorok közreműködésével, személyre szabott mentorálás során.  

A mentorprogramra itt lehet jelentkezni.

A tavaszi szemeszter egyik legnagyobb szenzációja a friss lendülettel folytatódó Womentoring lesz. A két éve indult kezdeményezés a női alapítókat, kismamákat és kisgyermekes anyukákat segíti abban, hogy könnyebben helyezkedjenek el az üzleti, startup és tech világban, és felismerjék: a vállalkozói lét akár kisgyermek mellett is opció lehet. A Design Terminal célzott programokkal készül a résztvevők számára, akik inspiráló női vezetőkkel találkozhatnak és egy értékes, egymást erősítő közösségbe kerülhetnek.

A vállalkozások sikeres jövője a legfőbb cél

Nem könnyű feladat megújítani egy olyan bebetonozott formátumot, mint a Demo Day, ami a DT Mentorprogramját is zárja minden félévben. Az előző szemeszternek mégis formabontó befejezést adott az innovációs ügynökség, ráadásul abban a szellemben, hogy a vállalkozások is a lehető legtöbbet profitáljanak belőle.

Az egymás után sorakozó, élő startup bemutatkozások helyett minden vállalkozás kapott egy profi, stúdióban rögzített pitch videót, amellyel később akár befektetők, potenciális üzleti partnerek ajtaján is kopogtathatnak. Emellett pedig a felvétel napján meglepetéssel is készültek számukra: a startupok által előre kiszemelt, vágyott vállalati szereplőkkel szerveztek nekik kötetlen üzleti találkozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!