MENTŐK

2021.06.04. 17:30

Édességet és rajzokat is vittek az ovisok a tatabányai mentősöknek

Óvodások látogatták meg a tatabányai mentőállomáson a tiszteket, akiknek édességet és rajzokat is vittek. A kialakult vírushelyzet miatt a mentőszolgálat munkatársai azonban a nem tudták teljesíteni a gyerekek kérését.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Tatabánya Mentőállomás/Facebook

Nemrégiben tett látogatást a Szivárvány Óvoda Napocska csoportja a tatabányai mentőállomáson. Kedvességképpen egy édességcsomagot is átadtak az ott dolgozó tiszteknek, és rajzokat is készítettek nekik.

A gyermekeknek nagy vágyuk volt, hogy beleshessenek a „kulisszák mögé”, azonban ezt nem tette lehetővé a vészhelyzeti protokoll, ugyanis a kialakult vírushelyzet miatt civilek jelenleg nem látogathatják a mentőállomást – olvasható Facebook-oldalukon.

Az állomás munkatársai a köszönetnyilvánítás mellett kiemelték, hogy amint oldanak a korlátozó szabályzáson, azonnal rendeznek egy nyílt napot. Így kicsik és nagyok is betekintést nyerhetnek majd a mentőtisztek mindennapjaiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!