Igazolás

2024.04.16. 08:13

Újabb játékosok szerződtetését jelentették be Tatabányán

A MOL Tatabánya KC kézilabdacsapat két új érkezőről adott hírt, akik a következő szezontól erősítik majd a gárdát.

Kemma.hu

Újabb játékosok szerződtetését jelentette be a férfi kézilabda NB1-ben szereplő MOL Tatabánya KC csapata a hivatalos Facebook-oldalán. Korábban a spanyol beállós Ignacio Plaza érkezéséről adtak hírt a klubnál, miután eddig csak távozókról lehetett hallani.

A MOL tatabánya új szerzeménye rendszeresen pályára lép a korosztályos válogatottakban
A MOL Tatabánya új szerzeménye rendszeresen pályára lép a korosztályos válogatottakban
Forrás: utanpotlassport.hu

A Pick Szegedtől érkezik Radnavánszki Attila, akit a 2022/2023-as szezonban az év akadémistájának választottak meg a NEKA együttesénél. Az ifjú tehetség rendszeresen szerepel a magyar válogatott korosztályos együtteseiben.

A másik új igazolás, Patrick Lemos évek óta rendszeres szereplője a nemzetközi kupasorozatoknak. A több poszton is bevethető brazil kézilabdázó a Porto csapatából indulva szerepelt mindkét görög sztárcsapatban. Az Olympiakosz gárdája után az AEK Athén szerelését is magára ölthette, az ő mezüket cseréli le tatabányai színekre.

A MOL Tatabánya csapata továbbra is versenyben van a bajnoki bronzéremért a Ferencvárossal, de az utóbbi játéknapokon nem mutatott túl jó formát a Djukics-csapat. A Pick Szeged hatalmas pofont osztott ki a Kék Tigriseknek, majd a nagy rivális Ferencváros otthonában győzelmet engedtek ki a kezükből, de egy pontot azért haza tudtak hozni. A legutóbbi fordulóban pedig nagy megdöbbenésre hazai pályán maradtak alul a Gyöngyös gárdájával szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában