Extázis

2024.03.26. 08:00

Így ünnepelték az öltözőben a hatalmas sikert a dorogiak +videó

Az NBIII. Északnyugati csoportjának hétvégi fordulójában aratott nagy győzelmet a Dorogi FC, amit a csapat játékosai még az öltözőben meg is ünnepeltek.

Kemma.hu

A Bicskei TC a forduló előtt még versenyben volt a bajnoki címért, bár a hátrányuk a hétvégi vereségükkel sem nőtt behozhatatlannak. Ebből is látható, hogy a Dorogi FC csapatára nagyon nehéz mérkőzés várt, ennek ellenére már fél óra után három góllal vezettek Bekő Balázs tanítványai. Végül a hazaiak még emberhátrányban játszva is felzárkóztak egy gólra, az egyenlítés azonban már nem jött össze.

A Dorogi FC játékosai megérdemelten ünnepelhettek a meccs után
A Dorogi FC játékosai megérdemelten ünnepelhettek a meccs után
Fotó: Dorogi FC/Facebook

A dorogiak a sikerükkel átmenetileg bebetonozták magukat az ötödik helyre, onnan egy mérkőzés alatt sem előre, sem hátra nem tudnak mozdulni. A csapatnak nagyon kellett ez a siker, hiszen a tavasz eddigi mérkőzésein felemásan teljesítettek. A Bicskén aratott bravúr azonban elindíthatja őket felfelé. Ha egy ilyen győzelem nem ad lökést egy gárdának, akkor semmi.

A három pont értékét jól érzékelteti a dorogiak hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videó, amin a játékosok ünneplik a nagy sikert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában