Kézilabda

2024.03.06. 06:26

A MOL Tatabánya KC a Dabas ellen játszik a legjobb négy közé jutásért

A hét közepén a Dabassal néz szembe a MOL Tatabánya KC.

Petrik József

Meglehetősen friss a dabasi élmény még a MOL Tatabánya KC-ban, amely végül magabiztos győzelmet hozott az OBO Arénában, de a meccs egyes periódusaiban igencsak oda kellett tennie magát.

A legjobb nyolc közé szeretne jutni a MOL Tatabánya KC
A legjobb négy közé szeretne jutni a MOL Tatabánya KC
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Sibalin Jakab, a MOL Tatabánya KC edzője értékelt:

– A kupamérkőzésnek az a különlegessége, hogy egyszeri lehetőség, itt, ha elrontod, nem tudsz javítani – emelte ki Sibalin Jakab edző, Djukics mester jobb keze. 

– Azt azért illik megjegyezni, hogy a dabasi nem egy könnyű pálya. Ezt mi is megtapasztaltuk. A tőlünk elszenvedett bajnoki vereséget követően a PLER-nél nyerni tudtak idegenben. Ez is mutatja, kifejezetten jó formában lévő együtteshez látogatunk, azaz végig oda kell figyelnünk. Teszem hozzá, mi is szépen menetelünk. Erre alapozva, mindenképpen szeretnénk megnyerni a találkozót, és bejutni a Magyar Kupa négy legjobb csapata közé. Ami a bajnokin jól működött Dabason az tovább akarjuk erősíteni, az akkori hibáinkat pedig ki szeretnénk javítani, és akkor ismét meglehet a győzelem.

A tatabányaiak háza táján jó hírnek számít, hogy szinte mindenki egészséges. Úgy tűnik, hogy Ancsin Gábor is beszállhat a játékba. Egyedül Peric sérülése az, amely még nem jött teljesen rendbe. 

Kézilabda Magyar Kupa, férfi, a négy közé jutásért
Dabas KK – MOL Tatabánya KC
OBO Aréna, Dabas, szerda: 18 óra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában