Húsvéti forgatag

2024.03.28. 20:17

Patkót hajítottak, kacsát horgásztak a Kemence Egyesületnél +fotók

Húsvéti forgatagban bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek. A Kemence Egyesület programja idén is nagy sikert aratott a családok körében.

Körtvélyfáy Dina

Schmelcz Gézáné portálunknak elmondta, hét állomással készültek a hozzájuk látogató lurkóknak. A Kemence Egyesület elnöke hozzátette, a komáromi intézményekből rengetegen látogatnak el hozzájuk ebből az alkalomból, de a családok egyénileg is szívesen vesznek részt a jó hangulatú rendezvényen. Nem csupán Komáromból jöttek hozzájuk, Tatáról is érkeztek érdeklődők.

A Kemence Egyesület rendezvénye nagy sikert aratott
A Kemence Egyesület rendezvénye nagy sikert aratott
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás:  24 Óra

A gyerekek izgalmas ügyességi feladatokat hajthattak végre. Volt nyusziteke, majd gumicsirkét kellett a fazékba pofozni. A kicsik kacsákat is horgászhattak, tojásokat dobálhattak és guríthattak, valamint kipróbálhatták, beletalálnak-e a patkóval a vödörbe. Eközben persze a farm udvarán élő állatokkal is megismerkedtek, de ezúttal a legnagyobb népszerűségnek a cicák örvendtek. Az eseményre a gyerekek mellett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ellátottjai is ellátogattak.

A Kemence Egyesület játékait kipróbálni hétfőn is lesz lehetőség, hiszen részt vesznek a Monostori erőd locsolómentes napján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában