Érdekkapcsolat?

2024.03.28. 15:53

Új szerelmével mentené Galambos Lajos becsületét a lánya, Bogi?

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka Csipak Péterrel alkot egy párt. A Bors jósnője szerint a lány milliárdossal folytatott kapcsolata nem tart sokáig, ráadásul Galambos Lajos sem fog örülni Bogi választottjának.

Kemma.hu

Galambos Lajos tehetséges és gyönyörű lánya, a divattervezőként dolgozó Bogi a milliárdos Csipak Péterrel alkot egy párt. Vajon igazi ez a szerelem és öröké tart? 

Bogi valóban csakis azért randizik , hogy megmenthesse édesapja, Galambos Lajos becsületét?

– Bogi egyáltalán nem szerelmes, soká
Bogi valóban csakis azért randizik, hogy megmenthesse édesapja, Galambos Lajos becsületét?
Fotó: Máté Krisztián / Forrás:  Bors

Bár kapcsolatuk még csak rövid ideje tart, ám Boglárka már teljesen levette a lábáról a dúsgazdag férfit, aki nőnapon így fogalmazott az Instagramon:

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget, hogy 100 százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!

A Bors kérésére a sztárok híres jósnője, Müller Rózsa belenézett a jövőbe. Számára érdekes dolgok derültek ki a bimbózó szerelemről, és arról, vajon a szerelmen túl mit keres egymásban a két fél.

– Bogi egy nagyon szép kislány, de csakis azért randizik a férfival, hogy megmenthesse édesapját és a családja becsületét. Bogi egyáltalán nem szerelmes, sokáig nem is maradnak együtt Csipak Péterrel, mivel nem lesz fenntartható. A leányzó érzelmei nem mondhatók teljesen valódinak, nincs tiszta, erős érzése a férfi irányába. Maximum fél év van ebben a kapcsolatban, nem több – árulta el a jósnő.

Galambos Lajos hamarosan hazamehet

A mocsai trombitás 2023. április 26-án kezdte meg a gáz-, víz- és áramlopásért rá kiszabott, 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amelyből kicsivel több mint egy évet kell rácsok mögött töltenie. Vagyis, ha minden jól megy, Lajcsi hamarosan már az otthonában töltheti a büntetéséből hátralevő időt. Igaz, a házi őrizet alatt Lagzi Lajcsi továbbra sem vállalhat majd fellépést és tévészereplést.

Igaz, ezt talán egészségi állapota sem engedné, a hírek szerint ugyanis a zenész nincs túl jól, rengeteget fogyott, és súlyos tüdőtágulata miatt a baracskai börtön betegrészlegén tölti a napjait.

A felhasználható kedvezmények miatt ugyanakkor Lajcsi rövidesen újra otthon lehet, a szerettei körében. Arra viszont a jósnő szerint nem sok esély van, hogy leüljön négyszemközt a milliárdossal, és megkérdezze tőle, milyen tervei vannak a lányával.

– Hiába minden erőfeszítés, Csipak Péter nem fog tudni segíteni a Galambos-ügy felgöngyölítésében, de még abban sem, hogy elmozdítsa azt a holtpontról. Én úgy látom, hogy a Bogi és Csipak Péter között fellángolt szenvedély tiszavirág-életű lesz – fejtette ki a jósnő a Star magazinnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában