Sztárvilág

2010.08.18. 11:08

Újra kinyitja kapuit a Való Világ Villa

A műsor fődíja egy lakás, egy autó és havi egymillió forint egy éven át.

NANA.hu

Még ebben az évben kinyitja kapuit az RTL Klubon Való Világ Villa és várja új lakóit, akik szeretnék megmutatni magukat és megváltoztatni az életüket.

A műsor legutóbbi, harmadik szériájának 2003-as indulása óta eltelt hét évben folyamatosan érkeztek a kérések a műsor folytatásáról. A csatorna az évek alatt rendszeresen kutatta a nézői reakciókat és várta a legalkalmasabb pillanatot, hogy ismét műsorra tűzze az ország legsikeresebb valóságshow-ját.

A legfrissebb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a 18-49 éves korosztályban tízből kilenc ember emlékszik a Való Világra és közülük mindössze egy ember nem követte a műsort. Mind az európai, mind az amerikai trendek azt mutatják, hogy a reality show-k a reneszánszukat élik. Az eredmények hatására és a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve döntött úgy a csatorna, hogy ősszel ismét elindítja a műsort.

A ValóVilág 2002-ben a 18-49 évesek körében 37,9 százalékos közönségarányt ért el, amit a következő szériák csak tovább növeltek. A harmadik sorozat közönségaránya 41,4 százalék volt. A második sorozat sikere elsöprő volt, a konkurens csatornán futó Big Brother - amely a műfaj nemzetközileg legismertebb képviselője - megbukott, először késő estére került, majd idő előtt befejezték.

A tévénézők több, mint a fele rendre figyelemmel kísérte a Való Világ finálékat. (Az első nyertes, Mészáros Szabolcs végső győzelme 53,9 százalékos közönségarányt ért el. Vitkó Lászól és Gyukin Milován diadala pedig 52 százalékos közönségarányt tudhatott magáénak.) A ValóVilág sikere az ország határain is túlmutatott, a valóságshow első szériája VyVoleni címmel Csehországban és Szlovákiában is maga mögé utasította a Big Brother-t.

A főnyeremény a gondtalan életet biztosítja majd annak, aki utolsóként hagyja el a villát. Egy lakás és egy autó tulajdonosa lesz, valamint egy éven át havi egymillió forint a nyereménye. A Való Világban ismét a lét a tét!

Mondd el a véleményedet a Nana Facebook-oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!