Sztárvilág

2010.08.30. 08:45

Stohlnak bejött a drogos-ittas vezetés

Nem hogy ártott volna, még használt is Stohl András karrierjének az ittasan, bedrogozva okozott közlekedési baleset. A jövő évadra annyi munkát kapott, hogy az is kétséges, eleget tud-e tenni ennyi felkérésnek.

NANA.HU

A csúcsról lehet a legnagyobbat bukni. Tudta ezt Stohl is, aki még korábban úgy nyilatkozott, hogy ő bizony nagyot bukott. A legújabb hírek szerint azonban nem lefele, hanem éppen fölfele volt az a bukás. Inkább használtak, mint ártottak a közelmúlt botrányai Stohl Andrásnak. A kábult állapotban balesetet okozó színészre a jövő évadban több lehetőség vár, mint a karambol előtt – írta a Bors.

Több színházban is játszik majd és az eredeti tervekkel ellentétben karakterét, Bordás őrnagyot sem öli meg a forgatókönyvíró, mindössze egy kis időre eltünteti. A Centrál Színházban ráadásul olyan darab főszerepét játszhatja el, amit tavaly mutattak be a Broadwayn óriási sikerrel, ráadásul azt a karaktert formálhatja meg, akit a tengerentúlon Hugh Jackman alakít. A kétszereplős darabban Szabó Győző lesz a partnere, aki tengerentúli kollégája, Daniel Craig figurájának bőrébe bújik majd.


A Jó zsaru-rossz zsaru című előadásban egyébként mindketten rendőrt alakítanak majd, szóval ez a szerep igazán testhez álló lesz Bucinak. És nem csak azért, mert a magyar televízióban futó sorozatban is zsarut játszik. Személyes tapasztalatait is beépítheti majd a darabba...

De Stohlra nem csak a színházban számítanak. Úgy hírlik, a hamarosan újrainduló Való Világ műsorvezetői székében is számít rá az RTL Klub. Így ha sikerül szépen, hamar elsimítani a botrányt, a csatorna arcának karrierje soha nem látott magasságokba emelkedhet.

Már, ha sikerül szépen elsimítani, ugyebár. A nyomozás ugyanis még folyik, még mindig a szakértői jelentésekre vár a rendőrség.

Nézd meg a galériát!>>

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!