Sztárvilág

2010.08.25. 08:21

Cini megint kisebbre műtteti a melleit

Újabb mellműtétre készül Zalatnay Sarolta. Az énekesnőnek kínzó hátfájdalmai miatt van szüksége a cicikisebbítő operációra. Nyaralásra viszont nincs pénze – kesergi máshol.

NANA.HU

Még kisebb melleket, mint 4 évvel ezelőtt! Ez lehetne a jelmondata Zalatnay Saroltának, aki az előző választások után maga is szavazott: mégpedig kisebb mellekre, amit egyébként is csak volt párja, Márton Csaba miatt pumpáltatott fel. Nincs a férfi, tehát a cici sem kellett Cininek, meg persze azért sem, mert már túlságosan fájt a mázsás súlyoktól a háta... 570 köbcentis implantátumát akkor 400 köbcentisre cseréltette. Orvosa azonban időt kért tőle a mostani műtét előtt, úgy gondolja, Zalatnaynak várnia kell még, folyamatos súlycsökkenései, és -gyarapodásai miatt – írta a Blikk.

– Cini erős nő, aki ugyanúgy, mint mások, küzd a kilókkal. Állandóan tornázik, fogyókúrázik. Aránytalan lett volna a teste, ha korábban még kisebbre csinálom meg a mellét. Amíg nem áll be a testsúlya, és az nem állandósul, nem szívesen műteném meg. A négy évvel ezelőtti operációnál nem kis mellel álltunk szemben. A kisebbítő és nagyobbító műtét között hatalmas különbség van, tényleg bonyolultabb beavatkozás a méretcsökkentés – mondta el a lapnak a plasztikai sebész. Úgy tűnik tehát, Cininek egyelőre be kell érnie 400 köbcentis mellével.
A 62 énekesnő erre kifakadt. – Nem is tudom, mióta könyörgök neki. Egyelőre nem akarja beadni a derekát, azt mondja, hogy várjunk vele. A kicsinyítés sokkal komolyabb beavatkozás, mint a nagyítás – mondta el Havas videoblogjában Zalatnay, hozzátéve: ellentéátben a nagyobbításkori döntésével, most nem befolyásolta senki.

– Régebben fájt a hátam, sokat kínlódtam, ezért jobbnak láttam, ha megszabadulok a szilikontól. Most már szerencsére nincsenek fájdalmaim, csupán annyi bajom van, hogy zavar ez a méret. Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezt fogom mondani, de jobban érezném magam jóval kisebb mellel – indokolta elhatározását az énekesnő, akinek dús keblei már-már védjegyévé váltak. Emlékezzünk csak vissza a PlayBoy számára készült fotókra. Cinivel egyébként az újság rekordokat döntött, még abból a lapszámból sem fogyott annyi, amiben Liptai Claudia volt hasonlóan pőre öltözetben.

A műtét tehát bonyolult, így valószínűleg drága is, agy ha Cini nem csal be valami tévéstábot a műtétre, igazán nehezen elképzelhető, hogy miből fogja kifizetni? Az énekesnő ugyanis még nyaralni sem volt idén, miután a végrehajtók kirámolták a lakását. – Az elmúlt években mindig eljutottam a horvát tengerpartra, idén azonban csak a Balatonon lesz egy hosszabb pihenőm – kesergett Cini a napi Ásznak, aki a jól megérdemelt pihenést egy barátnőjénél, illetve annak hoteljében tölti majd. Azt mondja, nosztalgiázik egy kicsit a régi szerelmeken, és a számtalan kalandon, amit as magyar tenger partján élt át.

S, hogy mégse teljes olyan eseménytelenül a nyár, még egy utazás vár rá. Ciccolina sietett ebben a segítségére. – Most nem vagyok abban az anyagi helyzetben, hogy elutazzam, de Ciccolina barátnőm meghívott magához pár napra – magyarázta az énekesnő, aki az olasz úttal egy régi fogadalmát szeretné beváltani. Szabadulása napján ugyanis tett egy fogadalmat, miszerint meglátogatja védőszentje, Szent Rita – akihez börtönévei alatt minden nap imádkozott – Firenze melletti üvegkoporsóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!