Sztárvilág

2010.03.24. 10:34

Miért viselte Jimmy fia egy másik férfi nevét?

Sok, eddig titoknak számító dolog derül majd ki Hulé Éva könyvéből. Jimmy halálának a szemtanúja például azt állítja: a Király és Edit fia nem Zámbóként látta meg a napvilágot.

Kiskegyed Online

Ahogy közeledik Zámbó Jimmy halálának a tizedik évfordulója, egyre több meghökkentő dologra derül fény a család múltjából. Például arra, hogy - mint azt néhány hete a Kiskegyed megírta - semmi nem igaz Zámbó Jimmy özvegyének jogi végzettségéből. Így aztán a megismerkedésük sem egy jogászbálon történt. A valóság ennél sokkal prózaibb, legalábbis a család egyik régi ismerőse szerint.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Zámbó Sebastiánt (balra) Veréb Sebastiánként anyakönyvezték.
[/caption]

"Jimmy első feleségével egy bérházban élt. A szomszédjukban lakott az akkor még csak két gyerekes Edit is az akkori férjével. Amikor Edit férje külföldre ment dolgozni, Jimmy első felesége, Veronika egyre gyakrabban ment arra haza, hogy a szomszédasszony ott ül náluk… A még ma is nagyon csinos és intelligens első feleség sokáig zokszó nélkül tűrte ezt. Nem feltételezte volna, hogy amíg ő dolgozik, a szomszédasszony összejön a férjével… Ám a szomszédasszony, vagyis Edit terhes lett Jimmytől, és nem lehetett tovább titkolni a viszonyt" – meséli az ismerős.

Az idő egyre jobban szaladt, nem volt idő válni és összeházasodni, és megszületett Edit és Jimmy közös fia, Sebastian. „Jimmy nagyon boldog volt! Az azonban nagyon fájt neki, hogy Sebastian nem az ő nevén látta meg a napvilágot, Mivel Editék nem váltak el időben, Sebastian a jogi előírásoknak megfelelően első férjének a nevét kapta. Jimmy csak azt hajtogatta: ilyen nem történhet meg, és azonnal intézni kell, hogy a fia hivatalosan is az övé legyen. Így is történt, és ahogy lehetett, Sebastian hivatalosan is az édesapja nevére került. A baba jogi állása így rendeződött, de Edité még sokáig nem, hiszen Jimmy még jó darabig nem vette őt feleségül – erősítette meg a történetet a Kiskegyednek Hulé Éva, aki Zámbó Jimmy bizalmasa volt.

A család körül történt furcsaságoknak persze még koránt sincsen vége, de a közvéleményt egy dolog izgatja igazán: mi is történt valójában 2001. január 2-án a csepeli házban? Hulé Éva azt ígéri, az év második felében megjelenő könyvéből minden kiderül.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!