Sztárvilág

2009.11.19. 18:21

Öngyilkos lett Jackson vádlója!

Lelőtte magát az a férfi, aki a kilencvenes években azzal vádolta meg Michael Jacksont, hogy molesztálta gyermekét.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A képen látható Jordan Chandler azóta mát visszavonta vallomását, de apját kínozta lelkiismerete.
[/caption]

A 65 éves Evan Chandler saját, 38-as kaliberű kézifegyverével végzett önmagával, New Jersey-ben álló otthonában. A férfi 1993-ban vádolta meg Jacksont, hogy 13 éves fiát, Jordant szexuálisan zaklatta a kaliforniai, Neverland nevű birtokán. Az ügyben hosszú nyomozást folytatott a rendőrség, ám végül nem került bíróság elé az ügy, mert a felek peren kívüli megegyeztek. Ennek értelmében a popsztár több millió dollárt fizetett a családnak - írja a mon.hu.



Jackson júniusi halála után felröppent a pletyka, hogy Jordan Chandler visszavonta a vallomását, és elismerte, hogy Jackson sosem molesztálta őt, és csak apja parancsára vallotta ennek ellenkezőjét a rendőrségen. A mára már felnőtt, és álnéven élő Jordan azonban a valóságban soha többet nem beszélt a nyilvánosság előtt az ügyről.

mon.hu

Ajánljuk még:

- Már Jackson boncolási fotóját is pénzzé tennék >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!