Sztárvilág

2009.11.12. 09:58

Híresek, gazdagok és nőtlenek - képgalériával

Nők milliói olvadoznak utánuk, de ők töretlenül tartják magukat agglegénységükhöz, illetve az ezzel járó felszabadult, kötöttségek nélküli élethez. Összeállításunkból kiderül: kik a sztárvilág megrögzött agglegényei.

NANA.HU

Zsenge negyvenes

George Clooney bár már majdnem beadta a derekát, a finisben mégis visszahőkölt. Az örök macsó nyáron jegyezte el Elisabettát, és mindeddig úgy tudta: karácsonykor frigyre lépnek. Az olasz szépség már rég a szervezés hevében égett, amikor szerelme meggondolta magát, és inkább nemet mondott a holtomiglan-holtodiglan hivatalos verziójára.

Clooney megígérte kedvesének, hogy ennek ellenére továbbra is imádja őt, és kitart mellette, jóban-rosszban. Csak köszöni szépen, nem kér a papírból… Kérdés, hogy mindez mennyire és meddig elégít ki egy gyönyörű harmincas nőt, aki gyakorlatilag kislány kora óta csillogó esküvőről álmodozik…

Hamvas hatvanas

Al Pacino sosem kérte meg egyetlen barátnője kezét sem, még ha ellenállhatatlanul szerelmes is volt, és ha ez a kapcsolatai rovására is ment. A Keresztapa sztárja már kisfiúként eldöntötte: sosem fog megnősülni. A színész életében ugyanis óriási törést jelentett, amikor édesapja elhagyta őket (nyilatkozataiban máig felemlegeti gyermekkorának szomorú élményeit). Éppen ezért el akarja kerülni, hogy vele, velük is ez történjen…

Képgalériánkban a világ legszexisebb agglegényei >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!