Sztárvilág

2009.11.06. 16:56

Csalja gyönyörű feleségét az énekes?

Hogy élhet két ismert ember nyugodt, kamerák kereszttüzétől menetes életet? Chris Martin és Gwyneth Paltrow a többi világsztárhoz képest elég csendesen éltek. Eddig!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Eddig csendben oldották meg az esetleges problémákat, ez az ügy azonban nagyot szólhat.
[/caption]Pár hete ugyanis a világhírű Coldplay énekesét, Chris Martint egy ismert hollywoodi szépséggel, Kate Bosworth-szel hozták hírbe. Szemtanúk szerint az ismert énekes Kate-tel jelent meg egy koncerten, majd másnap este a Coldplay jótékonysági fellépésére – felesége, Gwyneth Paltrow helyett – Kate kísérte el a szexi zenészt. Nem elég, hogy együtt látták a két hírességet, de egy szemtanú szerint Kate és Chris nyilvánosan csókolóztak!



Perelnek vagy nem perelnek?

Chris természetesen tagadta a csókról szóló pletykákat, szóvivője rágalomnak tartja az egészet. Kérdés az, hogy Chris és Kate fokozzák-e még a hangulatot, ugyanis azon gondolkodnak, hogy beperelik a lapot, ami közölte az általuk alaptalannak tartott hírt.

Ajánljuk még:

- Válás helyett gyermeket vár Gwyneth Paltrow! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!