Sztárvilág

2009.09.17. 13:10

Túl az életveszélyen Bódi Guszti!

Ugyan állapota még kritikus, már nincs életveszélyben Magyarország egyik legnépszerűbb roma zenésze. Bódi Guszti azt azonban nem érti, miért kellett negyvenöt percet várnia a mentőre.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Gusztit már csak az érdekli, hogy a körülményekhez képest jól érzi magát.
[/caption]Túl a legkritikusabb 48 órán Bódi Guszti már nincs életveszélyben. A népszerű zenész hétfőn este kapott szívrohamot otthonában, ahonnan felesége, Margó és fia, Csaba azonnal háziorvosához szállították. A mentőre azonban már háromnegyed órát kellett várniuk – mondák el a családtagok a Blikknek.



„Életem leghosszabb háromnegyed órája volt. Azt hittem, meg fogok halni! A családomnak köszönhetem, hogy most már jobban vagyok. Bele se merek gondolni abba, mi van akkor, ha ők nincsenek... Nem értem, miért jöttek a rohammentősök ilyen későn, furcsállottuk, aggódtunk, de már nem is érdekel, az a lényeg, hogy a körülményekhez képest jól vagyok – mondta Bódi Guszti. Az 50 éves zenész a lapnak azt is elárulta, hogy jövő héten már egy szanatóriumban lesz utókezelésen.

Ajánljuk még:

- Egy jó asszony mindent megbocsát? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!