Sztárvilág

2009.09.05. 11:30

Kérem, cseréljék meg a mellem és a fenekem!

Azon túl, hogy gyönyörű, és kiváló színész, nagyszerű humorérzékkel is megáldotta az ég Sandra Bullockot. A sztárallűröktől mentes filmcsillag nem átall még saját testéből is viccet csinálni.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Soha, egyetlen alkalmat nem szalaszt el a színésznő, hogy mókázzon egy kicsit.
[/caption]Régóta próbálják kitalálni irigyei és az újságírók, mitől ilyen fiatalos a színésznő. Ahányszor nekiszegezik ugyanis a kérdést a 45 éves Sandra Bullocknak, annyiszor válaszol felháborodás nélkül, nyugodt hangon. Sőt, sokat sejtető mosollyal azonnal viccelődni kezd: „Mitől, mitől, hát a zsírleszívástól!”



Ezek után aztán senki sem tudja, mit gondoljon, komolyan beszél-e Sandra. Legutóbb például arról beszélt, most már ideje lesz megcsináltatni a melleit: „A cicijeim kicsik, a fenekem viszont egyre nagyobb. Keresek egy jó dokit, aki meg tudja cserélni a kettőt.”

Ajánljuk még:

- Sandra Bullock ráérzett, mi kell a nőnek >>>

- Testszabászat: hol a határ? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!