Sztárvilág

2009.09.12. 07:00

Horváth Éva 10 intim titka

Szép, magabiztos és talpraesett. Legalábbis ilyennek látjuk a tévében. Most megtudhatjuk, mit titkolt eddig Horváth Éva?

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A modell-műsorvezető szívesen bújna egyszer Angelina Jolie bőrébe.
[/caption]1. Szétszórt vagyok és szeleburdi. Állandóan csetlek-botlok, még a sima aszfalton is képes vagyok elesni. Legutóbb az Operabálban egy pohár itallal leöntöttem egy nagyestélyibe öltözött hölgyet. Nagyon szégyelltem magam.

2. Imádok vezetni, egy időben sűrűn állított meg a rendőr gyorshajtásért. Mindig tagadok, de hiába. A legcikibb az volt, amikor lejárt a forgalmim, amit persze nem vettem észre és megbüntettek.

3. Szeretek csókolózni. 16 évesen történt meg először, de nem lehetett valami izgalmas, mert nem hagyott bennem mély nyomokat. A csók partnerfüggő, így ha kedvesem nem ilyen típus, nem erőltetem.

4. Hús- és szalonnafüggő vagyok. Mindennap eszem húst, nem bírom ki nélküle. Még desszertnek is májkrémet kanalazok. A kedvencem az oldalas, jó szaftosan.

5. Utálom a háztartási munkát, csak vasalni szeretek. A portörölgetés viszont a legnagyobb büntetés. Valószínűleg azért, mert gyerekként ez volt otthon a feladatom és egyenként le kellett szedni mindent a szekrényről. Most van segítségem, így ezzel nem kell bajlódnom.

6. Gyerekként verekedős voltam, bárkit megvédtem. A fene nagy igazságérzetem miatt mindig képes voltam harcba szállni. Ma már igyekszem elkerülni a konfliktusokat. A legjobb megoldás erre a megfelelő kommunikáció, már ha az illető alkalmas rá.

7. Nem vagyok babonás, pedig ez nagyon trendi dolog lett. Soha nem fordultam vissza fekete macska miatt. Sok esküvőn jártam, ahol én kaptam el a menyasszony csokrát és lám még mindig nem keltem el. Ha viszont hulló csillagot látok, kívánok valamit, de akkor is megfogom a gombom, ha meglátok egy kéményseprőt.

8. Állatorvos szerettem volna lenni. Kislányként galambokat és egyéb madarakat gyógyítgattam, sokszor felvittem őket még a lakásba is. A nagy kedvencem a süni, a mai napig is, ha meglátom az út szélén képes vagyok megállni és óvatosan visszatessékelni a bozótba.

9. Szívesen bújnék Angelina Jolie bőrébe. Nagyon tetszik az az odaadás, ahogyan jótékonykodik és a gyerekeit neveli. Brad Pittet viszont nem irigylem tőle, nekem nem jön be az ilyen típusú pasi.

10
. Szabó Patrícia az egyik legjobb barátnőm, az argentin dzsungelben derült ki, hogy lelkileg jól kiegészítjük és fél szavakból is megértjük egymást. Mi vagyunk a hernyó testvérek.

Ajánljuk még:

- Horváth Éva maga sem tudja, hogy szingli-e >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!